Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Screamer
Μπορείτε να κάνετε κλικ στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Electronet και απευθείας θα βρεθείτε στο on line shop της Electronet | Είσαι φοιτητής; Έχεις πολλά να δεις στην Electronet Προδρόμου!
Ηλεκτρικά είδη
Τηλ:2251086009 - 2253022143
email:vprodromou@hotmail.com
Δ/νση:1 κατάστημα στο 5o Xλμ Μυτιλήνης Καλλονής - 2 κατάστημα στην Καλλονή
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Εταιρία με πρόσωπο και δυναμική

Η εταιρεία Γ.Προδρόμου Α.Ε βρίσκεται στο χώρο της λιανικής ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών από το 1973 με σταθερή και δυναμική παρουσία. Μια ελληνική και οικογενειακή εταιρία που εμπιστεύονται πάνω από 35000 πελάτες 40 χρόνια τώρα.

Είτε ο πελάτης μας ενδιαφέρετε για μια απλή φωτογραφική μηχανή είτε για ένα ολόκληρο σετ εντοιχιζόμενων συσκευών, όλα τα τμήματα της εταιρίας ένα προς ένα, από τον πωλητή μέχρι τον οδηγό, από τον Εμπορικό διευθυντή μέχρι τον Υπεύθυνο Λογιστηρίου, θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό να προσφέρουν τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ένα φιλικό περιβάλλον με ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για κάθε ανάγκη.

Η εταιρία μας δεσμεύεται να προσφέρει τις καλύτερες τιμές τις αγοράς και να προσπαθεί καθημερινά να για την άριστη εξυπηρέτηση των αναγκών του κάθε πελάτη.

Και αυτό γιατί οι ιδρυτές της Γεώργιος και Ευστρατία Προδρόμου έχουν καταφέρει να περάσουν σε όλο το προσωπικό και τη νέα γενιά τη λογική του “Συμπεριφέρσου στους πελάτες μας όπως θα ήθελες να συμπεριφερθούν και εσένα - Με σεβασμό και αξία!”. Μόνο έτσι μπορεί μια εταιρία να κινείται σε ένα κοινό δρόμο και με ένα κοινό όραμα.

Φωτογραφίες Επιχείρησης
Google Maps
Λίστα Προϊόντων / Online Παραγγελίες
Μπορείτε να δείτε τον κατάλογο των προϊόντων μας και να παραγγείλετε online ότι σας ενδιαφέρει, χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό κατάστημα της electronet.
Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.